Starten met padel

Starten met padel bij TPV Heksenwiel  

Er zijn verschillende manieren om te starten met padel bij TPV -Heksenwiel.  

1.    Je kunt lid worden en direct het spel spelen.    

TPV Heksenwiel biedt verschillende lidmaatschapsvormen. Een jaar lidmaatschap; met dit lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt tennis en padel spelen. 

Mocht je ervoor kiezen dan kun je toegevoegd worden aan een whatsapp groep, in deze groep zitten veel spelers van een vergelijkend niveau, zodat je makkelijk kan afspreken, tevens ontvang je uit een directe lijn alle informatie over de activiteiten van Padel.   

Op maandagavonden hebben we ‘hussel-avond’. De ‘hussel-avond’ start om 19:30 uur en eindigt om 23:00 uur. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Elke ronde wordt er opnieuw ingedeeld. Je padelt elk half uur tegen en met andere spelers. Je leert op deze manier veel mensen kennen. Voor meer informatie klik op deze link: hussel   

Ook een hele mooie manier om spelers te leren kennen is door mee te doen met de interne ladder competitie. Je zal dan wel even een maatje moeten zoeken, maar als je die hebt gevonden dan kun je gegarandeerd minimaal 1 x per 2 weken spelen tegen andere TPV Heksenwielleden. Het is een competitie die door een App van de KNLTB wordt geregeld dus je speelt over het algemeen altijd tegen spelers van het zelfde niveau. De app die wij gebruiken is de zogenaamde KNLTB match app. Je hoeft deze alleen maar te downloaden, inschrijven en de app regelt alles voor je :)

Op vrijdagavond spelen we vanaf november t/m maart het spel 'Padel Americano'. Hier dien je je individueel voor op te geven. De avonden starten om 19:30 uur en eindigen om 23:00 uur. 

TPV Heksenwiel heeft een recreatiecommissie. Deze commissie regelt allerlei leuke evenementen gedurende het jaar. Klik hier voor meer informatie: dagtoernooien. Natuurlijk bepaal je altijd zelf waar je wel of niet aan mee wilt doen.    

Meer informatie over lidmaatschappen:  Lidmaatschappen 

2.    Je kunt een Starters Event Padel volgen.

Dit is een leuke vrijblijvende wijze om kennis te maken met padel bij TPV Heksenwiel. De Starters Events worden georganiseerd door de padelschool “Padel-Only” die alle padel-lessen verzorgd bij TPV Heksenwiel. Ben je lid van de vereniging dan mag je voor  € 7.50  deelnemen. Ben je geen lid dan kost het  € 15 per deelname. Na het event krijg je uitleg over alle mogelijkheden over padel bij TPV Heksenwiel. Het event duurt 1,5 uur. Tijdens dit event ga je direct actief aan de slag. Rackets worden ter beschikking gesteld. Meer informatie: Starters Event

NOTE: vanwege de ledenstop worden er geen Starters Events georganiseerd.

3.    Je kunt starten met padellessen.

4 keer per jaar starten we een 10 wekelijkse cursus. Tijdens deze 10 lessen train je wekelijks op een vast moment. De schoolvakanties en nationale feestdagen vallen buiten de lessen. Voorafgaand aan elke les ontvang je per mail een instructie video. Deze video is informatief en de trainer kan je tips geven welke je kan bekijken om goed voorbereid de les in te gaan. Voor de 10 wekelijkse padelcursus kun je je individueel inschrijven. Het is echter beter als je je opgeeft in een groepje van 3 of 4 spelers. 

Let op: Als je geen lid bent van TPV Heksenwiel, dan kun je niet deelnemen aan de lessen.

Meer informatie over de 10 wekelijkse lessen: 10 wekelijkse cursus padel

4.       Je kunt ook losse lessen aanschaffen.

Regelmatig worden er losse lessen op de website aangeboden die je direct kan boeken. Mocht jouw gewenste dag of tijd er niet bij zitten dan kun in overleg een les vastleggen. Neem hiervoor contact op met de trainer en bespreek of je samen tot een afspraak kan komen. Het telefoonnummer en meer informatie kun je onder deze link vinden: Losse lessen padel

Let op: als je geen lid bent kun je geen losse lessen volgen.


5.       Je kunt met familie, vrienden, kennissen of collega’s een clinic volgen.

Meer informatie vind je onder deze link: Padel clinic

6.       Je kunt een padelbaan huren via meet & play via deze link: Meet & Play 
Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van TPV Heksenwiel.  

7.       Je kunt als introducee met een bestaand lid van TPV Heksenwiel in daluren (overdag) meespelen. De kosten hiervoor zijn  € 5 per keer met een maximum van 6 keer.  Spelen met een introducee kan allen in de dal uren.

8.       De jeugd is ook van harte welkom om te komen padellen. Voor meer informatie: Jeugd Padel

Graag tot ziens op onze gezellige tennis en padel vereniging!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117