Competitie

 

KNLTB padelcompetitie Voorjaar 2023

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Voorjaarscompetitie Padel 2023 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in de maanden april en mei 2023. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. Zie ook hier.

Op zondag wordt er een padelcompetitie aangeboden voor jeugdspelers. Deze competitie is voor spelers t/m 17 jaar en wordt ook ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Met ingang van voorjaar 2023 is het mogelijk om met een dames team in een dames competitie te spelen.

Competitiebijdrage

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team (m.u.v. jeugdteams) een bardienst te draaien op een competitiedag waarop uw team niet speelt.

Aanmelden

Wil je je als team aanmelden dan kan dit per e-mail via je verenigingscompetitieleider (Manike Boere), dus niet via de KNLTB! 

Heb je nog geen team, dan kun je een e-mail sturen met het verzoek om een team voor je te zoeken/samen te stellen.

De vrijdagavond is een populaire speelavond. De KNLTB geeft aan dat TV Heksenwiel maximaal 8 teams voor de vrijdag kan inschrijven. Op zaterdag en zondag is ruimte voor meer teams. 
Geef, als je een team voor de vrijdag aanmeldt s.v.p. aan of, bij meer dan 8 inschrijvingen, eventueel naar zaterdag of zondag uitgeweken kan worden. 

E-mailadres: [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117