Competitie

 

KNLTB padelcompetitie 2024

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In padelcompetitie 2024 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De zomercompetitie Padel wordt gespeeld in de maanden juni en juli 2024, najaar in september en oktober. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. Zie ook hier.

Op zondag wordt er een padelcompetitie aangeboden voor jeugdspelers. Deze competitie is voor spelers t/m 17 jaar en wordt ook ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Competitiebijdrage

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team (m.u.v. jeugdteams) een bardienst te draaien op een competitiedag waarop uw team niet speelt.

De competitiebijdrage bestaat uit de afdracht voor deelname team aan de KNLTB en de ballen die gedurende de competitie gebruikt worden. Op deze pagina wordt e.e.a. toegelicht betreffende kosten. 

Aanmelden

Wil je je als team aanmelden dan kan dit door dit aanmeldformulier in te vullen. Let er wel op dat aanmelden mogelijk is tot en met 10 juni 2024. 

Heb je nog geen team en wil je wel competitie spelen dan kan je dit in het formulier aangeven. 
Er wordt geprobeerd een team te zoeken of een team samen te stellen. 

Vrijdagavond padel 

De vrijdagavond is het populairste moment voor padelcompetitie.
De kans dat er geloot moet worden is derhalve erg groot.

Geef, als je een team voor de vrijdag aanmeldt s.v.p. aan of er eventueel naar zaterdag of zondag uitgeweken kan worden. 

Vragen/opmerkingen neem dan contact op met één van de vcl's of stuur een mail naar: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117