Padellessen Algemene informatie.

Wil je (beter) leren padellen? In samenwerking met Padel-Only Academy bieden wij voor onze leden voor ieder wat wils. Zowel voor de jeugd als volwassenen!

Over Padel-Only Academy
Met een passievol en professioneel trainersteam staan zij klaar om ons te helpen ons padel spel te verbeteren. De trainers van Padel-Only staan voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Zo trainen zij zelf ook wekelijks bij, om jou van goede lessen te voorzien. Hieronder vind je het lesaanbod en kun je jezelf aanmelden!

Walter Willemen is de locatiemanager en aanspreekpunt. Je kunt hem bereiken via [email protected]

Start met padel - ook voor niet-leden

Voor volwassenen bieden we op enkele zaterdagen per jaar een 1,5 uur durend starters event. Je ontdekt samen met andere starters en onervaren deelnemers de spelregels en de basis technieken. Klik hier voor meer info en aanmelden.
Helaas wordt door de huidige ledenstop minder starters-events georganiseerd.

Voor de jeugd organiseert Padel-Only een 5-weekse maak kennis met padel cursus. Deze starten in april en oktober. Klik hier voor meer info en aanmelden.

10-weekse cursus 

Speciaal om een betere speler te worden heeft Padel-Only een 10-weeks programma ontwikkeld. Deze cursussen starten 4 keer per jaar!

In een groepje ga je elke week aan de slag met een nieuw thema. Als je de cursus voor het eerst volgt, ontdek je alle padel basistechnieken en basistactieken. Doe je de cursus vaker zullen er andere thema's aan bod kunnen komen, maar vooral ga je de bestaande onderwerpen nog verder ontwikkelen! Klik hier voor meer info en aanmelden

Losse lessen
Wil je een privĂ© les voor 1-4 spelers om je techniek en/of tactiek bij te schaven? Dan is een losse les het meeste geschikt. Naast de cursussen die Padel-Only verzorgt, heeft een trainer geregeld nog ruimte (vaak in daluren) om een losse les te verzorgen. Als een trainer beschikbaar is, dan wordt dat zichtbaar op de website van Padel-Only waar je gemakkelijk jouw les kunt reserveren. Bekijk de mogelijkheden hier.

Losse lessen zijn alleen voor TPV Heksenwielleden.

Heb je vragen over de padellessen op onze vereniging? 
Stuur een bericht naar [email protected] of stuur een WhatsApp bericht op 0610060716. Arwin Romeijn is de eigenaar van Padel-Only Academy. Je kunt hem gerust bereiken via [email protected] of 0612123876. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117