Lidmaatschap

TPV Heksenwiel hanteert een aantal lidmaatschappen elk met een eigen contributiebedrag per jaar.

Als lid kun je gebruik maken van zowel de tennis- als de padelbanen.

LEDENSTOP SENIOREN

TPV Heksenwiel heeft m.i.v. 4 februari 2024 een ledenstop. De ledenstop geldt uitsluitend voor senioren vanaf 18 jaar. Je kunt jezelf op de wachtlijst laten plaatsen door het aanmeldingsformulier in te vullen. Je wordt dan automatisch op de wachtlijst geplaatst.

Contributietarieven (per 1 januari)*

Inschrijfgeld junioren: € 15,00

Inschrijfgeld senioren: € 25,00

Seniorleden (per 1 januari 18 jaar of ouder): € 207,50 (exclusief bartoeslag*)

Juniorleden (per 1 januari 4 t/m 10 jaar incl. competitie): € 50,00

Juniorleden (per 1 januari 11 t/m 12 jaar incl. competitie): € 60,00

Juniorleden (per 1 januari 13 t/m 17 jaar incl. competitie): € 85,00

Gezinscontributie (2 volwassenen + thuiswonende kinderen (juniorleden t/m 17 jaar): € 450,00

Studentenlidmaatschap (zie voorwaarden): € 85,00 (exclusief bartoeslag*)

Rustend lidmaatschap (zie voorwaarden Huish. Reglement): € 40,00

Vrienden lidmaatschap: € 40,00

*Bovenstaande tarieven zijn exclusief toeslag voor 2 bardiensten voor senior leden van € 30,- p.p. Deze is terug te verdienen door het verrichten van 2 bardiensten. Studentenleden betalen 1 bardiensttoeslag van  15,00.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Indien je in de loop van het jaar lid wordt ben je naar verhouding contributie verschuldigd. Je blijft altijd lid tot en met 31 december.

Studentenlidmaatschap Voor leden die een voltijdstudie volgen. Er dient een kopie van het bewijs van inschrijving voor het geldende studiejaar opgestuurd te worden naar de ledenadministratie. Dit tenminste voor 1 december van het daaropvolgende kalenderjaar.

Procedure Inschrijven gaat online via het menu-item lid worden of direct via de volgende link: inschrijven als lid.  Binnen enkele dagen na inschrijving ontvang je een bevestiging van de ledenadministratie met informatie over de vereniging en je toegangspas.

Tennislessen De tennislessen op het tennispark van TPV Heksenwiel worden verzorgd door Tennisschool Matchpoint. Voor het inschrijfformulier klik je HIER. Wil je meer informatie bel dan even met onze tennisleraar: Hans Peppelenbos - 06 51196053.

Padellessen De padellessen worden verzorgd door de Padel-Only Academy. Zij bieden een lesprogramma met voor ieder wat wils. Van starterscursussen, reguliere lessen & training tot padel events! Voor meer info, kijk HIER.

Lidmaatschap opzeggen Mocht je willen opzeggen dan is dit mogelijk door dit vóór 1 december  per e-mail mede te delen aan de ledenadministratie. De opzegging wordt binnen 30 dagen per email bevestigd. Mocht deze bevestiging uitblijven, dien je er van uit te gaan dat de opzegging niet ontvangen is. Zou je ook de reden van opzegging willen vermelden, wellicht kunnen wij daar ons voordeel mee doen. Het stoppen met tennislessen bij Tennisschool Matchpoint of padellessen bij Padel-Only Academy wil NIET zeggen dat je daarmee ook automatisch het lidmaatschap van TV Heksenwiel beëindigt. Deze zaken staan los van elkaar en opzeggen dient dus apart te gebeuren. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117