Heksenmix/heksenketel

Iedere maandagavond vanaf 19.30 is er heksenmix en iedere woensdagochtend vanaf 9.00 uur is er heksenketel. Iedereen die het leuk vindt om dubbelpartijen te spelen in wisselende samenstellingen is van harte welkom op deze gezellige ochtenden en avonden.

Voor diegenen die deze activiteit nog niet kennen volgt hier de opzet:

Je levert bij binnenkomst je tennispas in bij de indeler. Deze zal vier pasjes per tennisbaan indelen. Op maandagavond duurt iedere ronde een half uur. Na een half uur wordt je weer ingedeeld met drie andere deelnemers. Je kunt op ieder moment van de avond binnenvallen en (de daarop volgende ronde) meedoen. Zodra je wilt stoppen, neem je je pasje terug uit de stapel. Op woensdagochtend duurt een speelronde 3 kwartier, waarna er 15 minuten koffiepauze volgt. Daarna wordt er opnieuw ingedeeld.

Het indelen van de Heksenmix en de Heksenketel wordt verzorgd door vrijwilligers die zelf ook regelmatig op maandagavond en woensdagochtend een balletje slaan.

Er wordt gespeeld op de:

- maandagavond (19.30 – 23.00 uur)
- woensdagochtend (9.00 – 12.00 uur)

De Heksenmix en Heksenketel vinden gedurende het gehele jaar plaats.

We willen iedereen die wel eens mee doet met de Heksenmix oproepen om je op te geven als indeler: bij voldoende aantal, ben je ongeveer twee keer per jaar aan de beurt om in te delen. Opgeven bij Rob Innemee: [email protected]

De indeelschema's van de maandagavond en de woensdagochtend staan hieronder:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117