Heksenmix/heksenketel

Iedere maandagavond vanaf 19.30 is er Heksen🧙‍♀️mix en iedere woensdagochtend vanaf 9.00 uur is er Heksen🧙‍♀️ketel. Iedereen die het leuk vindt om dubbelpartijen te spelen in wisselende samenstellingen is van harte welkom op deze gezellige ochtenden en avonden.

De  organistie van de Heksen🧙‍♀️mix en Heksen🧙‍♀️ketel ligt bij de recreatiecommissie en wordt gecoördineerd door Rob Innemee.

Voor diegenen die deze activiteit nog niet kennen volgt hier de opzet:

Je levert bij binnenkomst je tennispas in bij de indeler. Deze zal vier pasjes per tennisbaan indelen. Op maandagavond duurt iedere ronde een half uur. Na een half uur wordt je weer ingedeeld met drie andere deelnemers. Je kunt op ieder moment van de avond binnenvallen en (de daarop volgende ronde) meedoen. Zodra je wilt stoppen, neem je je pasje terug uit de stapel. Op woensdagochtend duurt een speelronde 3 kwartier, waarna er 15 minuten koffiepauze volgt. Daarna wordt er opnieuw ingedeeld.

Het indelen van de Heksen🧙‍♀️mix en de Heksen🧙‍♀️ketel wordt verzorgd door vrijwilligers die zelf ook regelmatig op maandagavond en woensdagochtend een balletje slaan.

Er wordt gespeeld op de:

  • maandagochtend (09.00 - 12.00 uur)
  • maandagavond (19.30 – 23.00 uur)
  • woensdagochtend (9.00 – 12.00 uur)
  • vrijdagochtend (09.00 - 12.00 uur)

De Heksen🧙‍♀️mix en Heksen🧙‍♀️ketel vinden gedurende het gehele jaar plaats.

We willen iedereen die wel eens mee doet met de Heksen🧙‍♀️mix oproepen om je op te geven als indeler: bij voldoende aantal, ben je ongeveer vier keer per jaar aan de beurt om in te delen. Opgeven bij Rob Innemee: [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117