Clubkampioenschappen tennis én padel van 31 augustus tot en met 8 september 2024 - nu inschrijven

08 juli 2024


Ook dit jaar worden de clubkampioenschappen tennis én padel van onze vereniging TPV Heksenwiel gehouden in de eerste week van september. Van 31 augustus tot en met 8 september 2024 om precies te zijn. Inschrijving is mogelijk door seniorleden (17 jaar en ouder). De halve finales zijn op zaterdag 7 september en de finales op zondag 8 september (ZORG DAT JE BEIDE DATA BESCHIKBAAR BENT).

Klik HIER om naar de inschrijfpagina te gaan. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 augustus. Bij dubbels: beide partners inschrijven.

Inschrijving voor de tennisclubkampioenschappen en padelclubkampioenschappen kan (opgeteld) voor maximaal drie onderdelen. Als je je bijvoorbeeld voor een onderdeel padel inschrijft kun je daarnaast nog maximaal twee tennisonderdelen spelen. Speel je alleen tennis dan zouden dat drie tennisonderdelen kunnen zijn. Het aanbod van tenniscategorieën bestaat uit HD, DD, GD, HE en DE. Deze vijf categorieën staan open voor alle seniorleden én de selectiejeugd vanaf 14 jaar. Bij de Padel schrijf je je in voor de HD, de DD of de GD. 

Je kunt je niet voor een bepaalde passterkte inschrijven. De indeling is in poules doorgaans gevolgd door een aansluitende sheet en vindt plaats op basis van jouw actuele rating. Bij dubbels wordt de actuele rating van beide spelers opgeteld. De resultaten van de clubkampioenschappen tellen niet mee voor jouw ratingresultaten, maar worden slechts gebruikt om een eerlijke samenstelling van de poules te kunnen maken. Overigens kun je de wedstrijdleiding altijd verzoeken hoger ingedeeld te worden dan je actuele rating aangeeft. De kosten bedragen 10,00 euro per persoon per onderdeel.  

Er is maximaal 1 verhindering toegestaan.  

De organisatie van de Tennisclubkampioenschappen en Padelclubkampioenschappen is in handen van de Recreatiecommissie.  

Rob Innemee, Wedstrijdleider

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.P.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117